Träningskläder till vardags In my active wear
Sportmode, Träningskläder

In my active wear – träningskläder till vardags

Jag älskar att bära mina träningskläder till vardags och det har nu även blivit en stor trend att mixa träningskläder med sin vanliga outfit. Bland senaste street fashion syns bland annat synliga sportbhar, träningsbyxor med högklackat och baseballkeps med klänning. Här är några träningskläder som passar för den uppdaterade versionen av In my active wear-stilen.

Träningskläder till vardags den stora trenden 2017

Den nya modetrenden 2017 med träningskläder till vardags bjuder in till en bekväm och trendig street look. Överallt på Instagram syns modebloggare med coola kombinationer av vanliga kläder och träningskläder. Street fashion från New York visar bilder på snygga sportbhar, trackpants och kepsar blandade med lyxiga märkesväskor och höga klackar. Så här kopierar du trenden med träningskläder till vardags.

Modetrend 1: låt din sportbh synas

Modetrend sporttopp till vardags

Ha din sporttopp till vardags och kombinera med resten av din outfit

Snyggaste stilen skapas med en synlig sportbh under genomskinliga eller öppna kläder. Att ha sina träningskläder till vardags har fått en ny innebörd! Min favorit är bilden till höger med högklackade skor, ljusa jeans, en vit kavaj och en sportbh från Nike under. Stilen känns cool, ledig och lite Sarah Jessica Parker från Sex and the city. Hitta en snygg sportbh att matcha din outfit med här.

Modetrend 2: ha dina träningsbyxor till vardags

Mode trend träningsbyxor till vardags

Kombinera dina vardagskläder med ett par träningsbyxor

Träningsbyxor till vardags kombinerade med coola skor, högklackat eller en dyr märkesväska. Vi visste att det är bekvämt att ha träningskläder till vardags och nu vet vi även att det kan vara snyggt. Den lediga sportstilen till vardags behöver inte “jag bryr mig inte om hur jag ser ut så jag tog på mig det bekvämaste jag äger”. Stilen till höger är min absoluta favorit och visar att träningskläder till vardags kan vara riktigt coolt. Kopiera stilen och köp snygga träningsbyxor här.

Modetrend 3: Baseballkepsen för en ledig look

Keps LA New York mode

LA eller New York keps? Så länge du har den till vardags spelar det ingen roll

Många är modebloggarna och kändisarna som syns i sina baseballkepsar till vardags. Du kan nu använda din New York Yankees keps eller LA Lakers keps till klänningen, skinnjackan eller en romantisk stil. Baseballkepsen bryter av mot en cute look och ger lite sportig edge. Köp New York Yankees keps här. Köp LA Lakers keps här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply