XXL Black Friday Nike erbjudande rabatt
Träningskläder

XXL Black Friday erbjudande ENDAST denna vecka

XXL Black Friday Nike erbjudande! Mellan 24-26 november får du 35 procent rabatt på flera utvalda Nike-produkter. Skynda dig att fynda julklappar till dig själv eller till dina nära och kära. Jag är själv väldigt förtjust i varumärket Nike som jag tycker står för snygg klassisk design och hög kvalitet. Många av mina favoritplagg kommer från detta märke.

[HÄR] hittar du alla årets erbjudanden (detta är en annonslänk till XXL-sport). Ingen rabattkod behövs.

XXL Black Friday Nike erbjudande

Hela 35 procent rabatt på Nike är årets XXL Black Friday erbjudande! Få saker ökar motivationen så mycket som nya snygga träningskläder. Just i december kan det vara extra tufft att få till träningen. Tyvärr har julstressen och alla ”måsten” en tendens att ta över. Därför satsar jag lite extra på mig själv nu i december. Bland annat genom initiativet #25passframtilljul , där jag och Sandra Friberg peppar till träning innan jul.

Jag har sedan några år valt att inte fira jul med pompa och ståt. I år blir det ett enkelt julfirande med familjen i Dalarna. Jag har bytt stress mot välmående och det innebär träning och mer me-time.

Träningskläder Black Friday rabatt

Det är ofta det är elektronik och inte träningskläder på Black Friday. Jag är ständigt beroende av påfyllning av träningskläder då jag tränar fyra gånger per vecka. Därför är jag extra glad över att XXL sport har rabatt på många produkter från Nike. Snabba på att fynda då dessa erbjudanden endast gäller under tre dagar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close