Sportbh för stora bröst bäst med mycket stöd
Sporttoppar och träningslinnen, Träningskläder

Sportbh för stora bröst

Att hitta en bra sportbh för stora bröst kan vara riktigt svårt. Stor byst behöver mycket stöd, speciellt vid aktiviteter som löpning, aerobics och spinning. På marknaden finns en mängd sportbehåar som påstås vara för stora bröst, men där storlekarna sällan går över D. I det här inlägget har jag samlat tre modeller av sportbehå för stora bröst som har fått bästa betyg av användare och i test.

Bästa sportbehån för stor byst

När jag gjorde research kring vilken sportbh för stor byst som är bäst fanns det tre modeller som hyllades. Shock absorber är den som användarna verkar gilla och lovorda mest. Panache är även den nämnd i många forum och bloggar som en bra modell av sportbh för stora bröst. När Friskis och Svettis testade sportbehåar vann Swegmark movement i kategorin sportbehå för stora bröst.

Shock absorber sportbh för stora bröst

Shock absorber sportbh för stora bröst

Shock absorber är den bästa sportbhn för stora bröst finns i svart och vitt

Modellen Ultimate run är den sportbh för stora bröst som nämnts mest på forum. Ultimate run från Shock absorber finns i storlekarna A-G (65-85). Det är en sportbehå som använder sig av den senaste tekniken vad gäller design. När du gör skumpiga övningar som löpning eller hopp, rör sig brösten i formen av en liggande 8 i Shock absorber. På så sätt minskar bröstens rörelse med hela 78 procent. Shock absorber är speciellt framtagen för aktiviteter som kräver mycket stöd.

Insidan i Shock absorber är sömlös och under armarna är sömmarna speciellt sydda för att öka komforten och minska att huden irriteras och skavs. Axelbanden är vadderade och breda samt är konstruerade för att inte gldia av axeln vid rörelse. Modellen har formpressade kupor och har en vadderad hysköppning baktill. Shock absorber sportbh för stora bröst är tillverkad av ett fuktavvisande material, så att du håller dig torrare under ett träningspass. De som använder den här sportbehån säger att modellen Ultimate run har något större kupor och lite tightare omfång runt midjan än storleken visar. Köp Ultimate run från Shock absorber finns i svart, vitt och multi-färg här

Bäst i test sportbh Swegmark Movement

Swegmark sportbh för stora bröst modell movement bäst i test

Swegmark movement är bäst i test bland sportbh för stora bröst

Swegmark movement sportbh vann bäst i test bland sportbh för stora bröst när Friskis och Svettis testade olika sportbehåar (se testet här). En av användarna av Swegmark sportbh sa: ”Snygg och funktionell sport-bh. Jag valde en storlek större omfång under bysten än jag brukar och då sitter den perfekt.” Swegmark Movement finns i storlekarna 75B-100F.

Swegmark of Sweden har designat och tillverkat behåar i över 50 års tid, med fokus på passform. funktionalitet och kvalitet. Movement sportbehå från Swegmark är tillverkad av CoolMax-material vilket gör att sportbhn transporterar bort fukt och håller dig torr. Kuporna är formpressade med dubbla lager tyg för att minska friktionen mot huden. Swegmark Movement sportbh har breda, reglerbara och vadderade axelband för bästa komfort. Sportbehån knäpps bak med Soft Seal. Köp Swegmark Movement sportbh här.

Panache sportbehå för stora bröst

Panache sportbh för stora bröst i stora storlekar

Panache sportbh ger bra stöd för stora bröst och finns i många storlekar

Panache sportbh har vunnit många priser för bästa sportbehå för stora bröst. Panache sports bra finns i storlekarna D-G (75-90). Hyllningarna på sociala medier och i forum visar på att Panache är en av de bästa sportbehåarna för stor byst på marknaden. Många tycker att de inbyggda, formpressade kuporna ger bra stöd. Sportbhn är tillverkad av ett ventilerande material som leder bort fukt och torkar snabbt. Panache sportbh har ett extra uppbyggt stöd under bysten, med byglar av silikon. Axelbanden är vadderade och fördelar trycket utspritt på axlar och rygg under träning. Sömmarna är dolda och lämnar en slät siluett under tighta sportkläder. Köp en sportbh från Panache här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Powered by themekiller.com