Snyggaste träningstightsen från Nike
Träningskläder, Träningstights

Snyggaste träningstightsen från Nike 2018

När det är dags att uppdatera sin träningsgarderob är det snygga tights från Nike som utgör den bästa basen bland träningskläder. De snyggaste träningstightsen från Nike i år tycker jag är de här tre. Nike står för kvalitet, snygg passform och cool stil. Det är värt att lägga lite extra pengar på snygga träningstights eftersom det enligt min mening kan öka din motivation att träna och komma i form.

Snyggaste träningstightsen från Nike – mina favoriter

Jag älskar att träna i mina snygga träningstights från Nike. Jag har både långa och korta Nike tights, i olika färger och mönster. Det är absolut värt att lägga lite extra pengar på ett par bra träningstights. Jag snålar hellre med träningstoppar som jag tycker blir svettiga och äckliga snabbare och därför byts ut oftare. Här är de enligt mig snyggaste träningstightsen från Nike 2017 (inlägget är skrivet i samarbete med Zalando.se):

Svarta träningstights från Nike

Vanliga svarta träningstights från Nike

Snygga svarta träningstights från Nike

Ett par snygga svarta träningstights från Nike är alltid bästa början när du ska bygga upp din garderob med nya träningskläder. Svart passar bäst till färggranna träningslinnen och får dina ben att se smala och snygga ut. Dessa snabbtorkande, elastiska träningstights från Nike andas och gör därför träningen mer behaglig. Jag tycker att svarta träningsbyxor är idealiska för de dagar då man känner sig lite plufsig, då är det bara att ta på sig ett par svarta tights med bra passform och går till gymmet. Jag använder mina svarta tights även till vardags, perfekt när man inte orkar kombinera saker i garderoben. En aktiv look är aldrig fel!

Färgglada Nike Performance träningstights

Snygga Nike Performance träningstights

Snygga Nike Performance träningstights i snygga färger

Kombinera dessa coola Nike Performance träningstights med en svart topp, för en gymlook som slår det mesta. Även om svarta träningstights alltid är en given vinnare så piggar färg upp och kan få dig att träna lite hårdare. Dessa Nike Performance tights finns i flera olika färger. De är garanterat ett par träningstights jag funderar starkt på att köpa i år. Min favorit är den här radianten från blått till grönt som lockar till köp. Tänker mig att dessa tights passar perfekt till danspass och yoga, men även löpning, crossfit och gym.

Träningstights från Nike med mesh-detaljer

Svarta träningstights från Nike mesh detaljer

Svarta träningsbyxor från Nike med snygga mesh-detaljer

I år satsar alla gym junkies på snygga träningstights från Nike med mesh-detaljer. Du har väl inte missat årets stora trend inom träningskläder? Dessa härliga träningsbyxor passar till allt från yoga till löpning. De finns i två olika nyanser av svart. Matcha dina snygga träningstights från Nike med färgglada toppar och träningslinnen. Mesh-detaljerna medför även bättre andning, vilket passar mig som svettas jättemycket!

Mönstrade träningstights från Nike – Nike performance power legendary

Snygga mönstrade träningstights från Nike 2017

Snygga mönstrade träningstights från Nike

En riktig vitamininjektion är dessa härliga Nike performance power legendary mönstrade träningstights från Nike. När squatsen känns som jobbigast och när motivationen att gå till gymmet tryter, kan de här ett par snygga träningstights rädda din beach-form. Ett måste inför alla härliga träningspass under 2017 tycker jag!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close