Aimn träningskläder 2017 matchande set träningstights yoga
Träningskläder

5 snygga Aimn träningskläder du inte vill missa 2017

Jag verkligen älskar Aimn träningskläder och det finns massa spännande nyheter 2017 som du inte bör missa! Inlägget jag skrev om träningstights från Aimn har blivit ett av bloggens mest lästa och det betyder nog att ni läsare gillar träningskläder från Aimn lika mycket som jag. Här kommer därför ett till blogginlägg om dessa fantastiska träningskläder från de två coola svenska tjejerna som startade Aimn.

Aimn träningskläder nyheter 2017

Aim’n är det snyggaste märket av träningskläder just nu och det finns flera fina nyheter. När du köper träningskläder från Aimn får du välsittande och smickrande plagg i bra kvalitet. Jag gillar speciellt att ägarna av Aim’n är två svenska tjejer. Jag köper hellre träningskläder från Aimn än från andra märken då det är kul att uppmuntra svenska kvinnliga entreprenörer. Här är mina favoriter 2017:

Aimn Stripe tights – Instagrams mest populära träningstights

Svarta gråa rosa Aimn stripe tights med logo

Stripe tights från Aimn är deras klassiska tights med Aimn logo

Aimin Stripe tights är deras signatur-tights som synts på fitness-Instagramkonton över hela världen. De populära färgerna är stripe tights i rosa, svart eller grått. Dessa är ett par klassiker som passar till allt. Jag tycker speciellt mycket om de gråa stripe logo tights från Aimn träningskläder. Stripe logo är en figursydd modell i elastiskt material av fuktavvisande material. De har en vit resår som markerar rumpan på ett snyggt sätt. Här kan du köpa stripe tights från Aimn.

Aimn high waist tights – träningstights med hög midja från Aimn

Aimn träningstights med hög midja hight waist tights gröna, rosa, svarta, vinröda

Modellen Aimn hight waist tights är snygga träningstights med hög midja

Aimn high waist tights med hög midja är mina absoluta favoriter. Som ni kanske läst tidigare i mitt inlägg om träningstights med hög midja, är jag extra förtjust i tights som smickrar kroppen på ett bra sätt. Det är just det som den breda resåren och den höga midjan på modellen Aimn high waist gör, du ser mer fit ut och dina former visas. Jag skulle välja någon av färgerna om jag vill visa upp mina träningsresultat i snygga träningskläder från Aimn. Välj endast svart om du vill dölja något, då de får dig att se smalare ut, men på bekostnad av att visa upp dina former. Köp Aimn high waist träningstights med hög midja här.

Matchande set träningskläder från Aimn

Aimn matchande set, matchande set med top och tights

Två exempel av snygga Aimn matchande träningsset

Matchande träningsset från Aimn har blivit oerhört populära bland fitnessfolket. På Instagram kan du se snygga yoga-poser och härliga träningsbilder med dessa snygga kombinerade set från Aimn träningskläder. Det blir något fulländat över en träningslook som matchar, det ser lyxigt och välgenomtänkt ut. Ska du satsa på en snygg träningslook 2017 så gör det i ett matchade set från Aimn. Köp dessa fina Aim’n matchande set här.

Luftig tränings t-shirt från Aimn

Aimn tshirt i svart vit och rosa

Luftig tshirt från Aimn i svart, vitt eller rosa

En snygg och enkel tshirt från Aimn som är perfekt för träning. Tshirten finns i tre olika färger, deras signatur-rosa, svart eller vitt. Materialet är luftigt och perfekt för svettiga träningspass. Färgerna är lätta att kombinera med ett par snygga träningstights. Materialet är 100 procent bomull, vilket jag gillar. Köp en snygg tränings tshirt från Aimn här.

Bikini från Aimn

Aimn bikini i olika modeller med scrunch butt

Aimn säljer numer även snygga bikinis

Du har väl inte missat att du även kan köpa bikini från Aimn? Aimn träningskläder har nu lanserat flera bikinis i snygga modeller och mönster. Jag älskar att den svenska design-duon har tänkt på de kvinnliga formerna och därför tagit fram bikinitrosa med scrunch butt. Det framhäver rumpan genom en söm mittpå i zigzag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close